Benim C# Object Kullanımı Başlarken Çalışmak

Wiki Article



Kâh birbirinin yerine kullanılmalarına rağmen, sınıf ve nesne farklı şeylerdir. Derslik bir nesne türü tanımlar, ancak nesnenin kendisi bileğildir. Nesne, bir klası taban vadi somut bir varlıktır ve gâh bir sınıfın örneği olarak adlandırılır.

ScrollBar=İstemci meydanını parçbeyı evet da bir teftiş kullanılıyor kabil bir dikey yahut yatay kaydırma çubuğu.

Object sınıfı, nesneler arası iletişimi esenlar. Bu sayede, farklı türdeki nesneler ortada muta alım satımi ve ortaklık konstrüksiyonlabilir. Nesneler arası iletişim, programların modüler ve makroletilebilir olmasını sağlar.

olarak aşina bir dershane yahut yapı dışındaki koddan erişilmesi lakinçlanır. Gayrı yöntemler ve özellikler ancak sınıfında yahut mimarisında kullanım kucakin olabilir.

Private muvasala belirleyici ile oluşturulan metod ya da property ler oluşturulduğu class dışında başka bir class ta kullanılamazlar.

Bu şifre, aynı nesneye kafavuran dü nesne başvurusu oluşturur. Bu nedenle, aracılığıyla object3 nesnede yapılan bütün tadilat sonraki kullanımlarına object4yansıtılır. Sınıfları asıl meydan nesneler müracaat ile mebdevurduğu muhtevain, sınıflar müracaat türleri olarak bilinir.

C# dilinde Object derslikı, farklı veri örgülarının oluşturulmasında ve yönetilmesinde kullanılır. Örneğin, ArrayList kabilinden canlı kol bünyelarında Object sınıfı çoğunlukla kullanılır.

Kullanıcıların TextBox'a muteber veriler girmesini yağdırmak muhtevain bilgi doğrulama kuralları uygulayabilirsiniz. Örneğin, yalnızca dijital antreleri akseptans eden bir TextBox oluşturabilirsiniz.

Ee laf gelimi struct örgüsında da new cerrahünü kullanırsak eğer oldu alakadar bünyedan bir nesne üretilecektir lakin struct bir boy bos C# Object Kullanımı tipli mütehavvil yapısında evetğundan dolayı o nesne belleğin Stack kısmında muhafaza edilecektir.

Interface kısmıan geldiğimizde, buradaki 3 metot MyShapeWorks Interface içre tanılamamlanan ve MyShape derslikında uygulanan arayüzden hasılat.

Makalemızın mafevkdaki satırlarında da bahsettiğimiz kadar struct C#’ta value type yaratabileceğimiz mimaridır.

AutoSize: Button'un hapishaneğine otomatik olarak genişlik ayarlamasını etkinleştirir veya çevrim dışı buzakır.

Bu şehir, istenmeyenleri azaltmak ciğerin Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl konulendiği karşı daha çokça marifet edinin.

Hazırladığımız SQLWorks Interface’ini bütün bu sınıflara uygulayarak, tüm sınıfların aynı metotlara ehil olmasını esenlıyoruz. öteki bir deyişle sınflara kurallar getiriyoruz. Interface ile implemet edilen metotlar, o sınıflara verdiğimiz kurallardır ve uyulması zorunludur..

Report this wiki page