C# Object Kullanımı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article



Bir dahaki sefere versiyon yapmış olduğumda kullanılmak üzere kademı, elektronik posta adresimi ve web şehir adresimi bu tarayıcıevet kaydet.

Kalıtım: Object klası, C# dilindeki tüm öteki sınıfların atasıdır. Nedeniyle, bir derslik oluştururken özel bir üs dershane belirtmezseniz, varsayılan olarak Object klasından türetilir.

C# programlama dili, geliştiricilere çeşitli araçlar sağlamlar ve kullanıcıların etkileşimde bulunabileceği grafik arayüzleri oluşturmalarına imkân teşhisr. Bu ovada, C# programlama dilinde TextBox kullanmaı ve özelliklerini ayyaşfedeceğiz.

Bu nedenlerle, C# geliştiricileri tableLayoutPanel'i kullanarak kullanıcı dostu, esnek ve performanslı kullanıcı arabirimleri oluşturabilir ve uygulamalarının kullanıcı deneyimini iyileştirebilirler.

Init only propery’lerde yalnızca object initializer esnasında kırat taması konstrüksiyonlabilmesini sağlamlar.

Bu harf, aynı nesneye kafavuran iki nesne çıbanvurusu oluşturur. Bu nedenle, yoluyla object3 nesnede meydana getirilen tüm tebeddülat sonraki kullanımlarına object4yansıtılır. Sınıfları gerçek düzlük nesneler müracaat ile mirvurmuş olduğu için, sınıflar referans türleri olarak bilinir.

Asıl fonksiyonda yararlanmaı kolayca olsa da okuma ve çit fonksiyonunda epey bir muamelat gereklidir. Bu nedenle bu fonksiyonu kullanmanız salık edilmez. Ama temelı durumlarda bu fonksiyonları çalıştırmak zorunda kalabilirsiniz.

Kullanıcıların TextBox'a geçerli veriler girmesini getirmek kucakin bilgi doğrulama kuralları uygulayabilirsiniz. Örneğin, sadece numerik duhulleri onaylama eden bir TextBox oluşturabilirsiniz.

UseWaitCursor            : Cursorun form üzerine ulaştığında bekleme iconunu kazanmasını sağlamlar.

1) Okuma ve değirmi olarak Tag’a en hızlı ulaşım Tag’ın aracısız kullanımı ile olur. MainClass’ın altında

Bu ummak oluyor ki, gerçekleştireceğimiz sorunlevselliğin strüktürel olarak bir nesne yahut valör tipli bir mütehavvil binasında gerçekleştirilmesini tercih edebilir ve birazdan bahsedeceğim olumlu olumsuz yanlarıda hesaba katarak projenizde performansı henüz maliyetli bir hale getirebilirsiniz.

C# programlama dilinde Object dershaneı, geniş bir tasarruf meydanına sahiptir ve nesne yönelimli programlamanın kök taşıdır. İşte C# Object yararlanmaının temelı örnek alanları:

AutoCompleteMode         : Bu özellik ile otomatik tamamlama teamülleminin özellikleri ile ilgilidir ve şunları allıkır ve varsayılan olarak None kıymetini karınerir.:

Özelliklerine kırat C# Object Kullanımı atayarak klas yahut yapı nesnelerinin ve nesne koleksiyonlarının örneğini oluşturabilir ve mebdelatabilirsiniz. Elan aşkın olgun bâtınin bkz. Nesne serlatıcı kullanarak nesneleri kafalatma.

Report this wiki page